strijkplanken

De tijd die we besteden aan het strijken van kleding kan vermoeiend zijn als onze vouwplank niet functioneel is. Het hebben van een praktische strijkplank kan het verschil maken tussen efficiëntie en frustratie tijdens het strijken. Met zoveel opties op de markt kan het moeilijk zijn om te weten welke strijkplank de juiste is voor jou. In deze blog nemen we de beste praktische strijkplanken onder de loep om je te helpen bij het vinden van de juiste strijkplank  die past bij jouw behoeften.

1. Brabantia Strijkplank B 124 x 38 cm

 

De Brabantia Strijkplank B is een top keuze voor iedereen die van efficiëntie houdt. Het is ontworpen met een 4-punts ondersteunde systeem dat de strijkplank stabiel houdt, zelfs wanneer je met kracht over de kledingstukken strijkt. Het heeft ook een framevergrendeling om de strijkplank veilig op zijn plaats te houden wanneer deze niet in gebruik is. De strijkplank is 124 x 38 cm, waardoor de meeste kledingstukken gemakkelijk op de strijkplank passen. Het ijzeren rek heeft een afmeting van 35 x 22 cm dat ruimte biedt om kleding af te koelen of het warm te houden terwijl je aan de volgende kledingstukken begin.

2. Vileda Total Reflect Plus

 

De Vileda Total Reflect Plus is ontworpen om het strijken gemakkelijker en efficiënter te maken. Het heeft een metallic reflecterende hoes die warmte reflecteert, waardoor kledingstukken sneller worden gestreken en verlaagt dus de tijd die nodig is om ze te strijken. De strijkplank heeft ook een siliconen pad die het ijzer beschermt tegen krassen en zorgt voor soepel strijken. De Total Reflect Plus is ook uitgerust met een uitklapbare ijzeren houder en een rek om kleding op te hangen.

3. Leifheit Ironing Board AirSteam Compact M

 

De Leifheit Ironing Board AirSteam Compact M is geschikt voor mensen die kleinere ruimtes hebben. De strijkplank is opvouwbaar, waardoor deze gemakkelijk op te bergen is. Het heeft ook een krachtige stoomgenerator die een wolk stoom produceert, die door de gespannen bekleding van de strijkplank heen gaat en de kledingstukken makkelijk glad maakt. De M-afmeting van de strijkplank maakt het strijken van t-shirts, overhemden en broeken efficiënt mogelijk.

4. Philips GC240/05 Easy8 Strijkplank

 

De Philips GC240/05 Easy8 Strijkplank is ontworpen met de 50% breder dan gemiddelde strijkplank. Dit betekent dat de strijkplank tot wel 8 kledingstukken tegelijkertijd kan doen. Het is ook ontworpen om zowel links- als rechtshandige mensen te bedienen. De strijkplank heeft een snoerbeugel en een vergrendelbare plank, rek en ijzerhouder om het opbergen makkelijk te maken.

5. Brabantia Strijktafel 135 x 45 cm

 

De Brabantia Strijktafel 135 x 45 cm is ontworpen met alle functies die een strijkplank nodig heeft. De oversized strijkplank heeft een breedte van 135 cm en is daardoor geschikt voor de meeste kledingstukken.  Het ijzerrek zorgt voor opslagruimte voor het ijzer en biedt plaats voor het afkoelen van gekreukte kledingstukken. Het heeft ook een stalen frame met een 2-punts ondersteuningssysteem dat de strijktafel stabiel en veilig maakt om op te strijken.

Conclusie

 

Het vinden van de juiste strijkplank kan het verschil maken tussen het strijken van een grote berg kleding in een uur of het strijken van enkele kledingstukken in enkele uren. Neem de tijd om de juiste strijkplank te vinden voor uw behoeften. Het overwegen van de grootte, het ontwerp en de functies van de strijkplank die je wilt kopen is een goede plek om te beginnen. We hopen dat deze vergelijking en koopgids je zal helpen om de juiste strijkplank te vinden die past bij jouw behoeften en die tegemoetkomt aan jouw verwachtingen om efficiënt te strijken.

 

Kijk voor meer informatie op: massamarkt.nl