RVS is de nieuwste trend, als het gaat interieurinrichting. Onbewust heb je het al regelmatig langs zien komen in interieurbladen en allicht ook al in de Horeca.  Steeds meer mensen willen graag een industriële inrichting hebben. Mocht je binnenkort willen verbouwen dan is het goed om even inspiratie op te doen. Zo weet je wat je allemaal kunt doen met RVS.

Een prachtige RVS balustrade

Een RVS balustrade aan het balkon of trap, is prachtig. Door het RVS zijn de lijnen zeer strak en is het ook nog eens zeer functioneel, doordat het niet snel kan roesten. Door de bewerkelijkheid van het RVS is het mogelijk om eigen designs te maken!

Een strakke RVS tafel

Voor buiten is een RVS tafel een aanrader, doordat dit makkelijk schoon te houden is. Met enkel een nat doekje worden de vlekken een aanzienlijk stuk minder. Door glans van het RVS valt het ook nog een extra op. Daarnaast valt de tafel erg goed te combineren met glas of keramiek. Mocht je op zoek zijn naar een salontafel, ook dan is RVS een aanrader. Het is erg stevig en bewerkelijk. Hierdoor zijn er veel mogelijkheden met het RVS.

Een functioneel vloerluik

Een vloerluik is niet alleen erg functioneel, het is ook nog eens een blikvanger in huis! Met name glazen vloerluiken lenen zich perfect voor een moderne inrichting. Zo kun je eenvoudig pronken met een wijnkelder of souterrain! Je bespaart ook nog eens extra ruimte, doordat je over het vloerluik kunt lopen. Daarnaast heeft een vloerluik ook nog eens een isolerende functie. Een vloerluik is namelijk in staat om geluid en kou tegen te houden. Mocht je niet iedere keer opnieuw het vloerluik willen sluiten, dan kun je ook kiezen voor een elektrisch vloerluik. Deze openen zich automatisch!