jacuzzi

Een opblaasbaar bubbelbad biedt enorm veel voordelen. Zo kun jij jouw eigen tuin omtoveren tot heerlijke spa, zodat jij ieder gewenst moment van de week tot rust kan komen. Indien jij niet zeker bent van de locatie van het bubbelbad of het liefst het bubbelbad in de koudere periode opbergt, kan de opblaas jacuzzi de oplossing zijn.

Deze variant kan namelijk snel en gemakkelijk verplaatst of opgeborgen worden. Dat is handig! Het is uiteraard wel belangrijk dat de jacuzzi vervolgens wel weer op de juiste wijze geïnstalleerd wordt. Om problemen of fouten in de installatie te voorkomen, leggen wij hieronder stapsgewijs uit hoe de opblaasbare jacuzzi in elkaar gezet moet worden.

  1. De stekker testen

Bij de jacuzzi wordt een stekker meegeleverd die verantwoordelijk is voor de opwarming van het bad. Het is belangrijk om de stekker voorafgaand even te testen door de stekker in het stopcontact te plaatsen en op de resetbutton te drukken. Hierna zal er een rood lampje branden. Als jij vervolgens op de testbutton klikt, zal het lampje uitgaan.

  1. Leg de basisbescherming neer

Vervolgens is het belangrijk om de ondergrond neer te leggen, zodat het opblaas bubbelbad niet direct in contact komt met de grond. Op die manier voorkom je beschadigingen.

  1. Pomp het bubbelbad op

Hierna kun je het bubbelbad plaatsen op de ondergrond en aan de hand van de pomp het bubbelbad langzaam oppompen. Hierbij sluit je de slang aan op de pomp, waarna de inflatieslang in het bubbelbad wordt bevestigd. Op het bubbelbad zul je vervolgens op het knopje moeten drukken om het bad op te blazen. Hierdoor zal de luchtstroomafsluiter zorgen dat het bad niet te hard wordt opgeblazen.

  1. Klaar met het oppompen

Na circa tien minuten zal het bubbelbad voldoende zijn opgepompt. Je kunt de inflatieslang verwijderen en de dop stevig vastdraaien.

  1. Sluit de pomp en filter cartridge aan

Nu kun je, aan de hand van drie connectoren, de pomp aansluiten, waarbij het belangrijk is dat de pictogrammen op de pomp en het bubbelbad overeenkomen. Hierna kun je de filter cartridge op de ond

  1. Bubbelbad vullen

Controleer of de afvoerdoppen goed vastzitten. Vervolgens kun je de spa vullen met water en het bad laten opwarmen. Veel bubbelplezier!