trap

Een veilige trap is erg belangrijk in huis. De trap wordt vaak meerdere keren per dag gebruikt, omdat de slaapkamers zich vaak op een bovenverdieping bevinden. Vooral in gezinnen met kinderen, is het dan ook belangrijk dat de trap zo veilig mogelijk is. Er gebeuren helaas jaarlijks honderden ongelukken in en om het huis en regelmatig is de trap hiervan de locatie. Een van de manieren om de trap veilig te maken, is door naast het plaatsen van een stabiele leuning, een rubber antislip strip zoals die van AntiSlipRubberTape.com te plaatsen. Deze strips zijn tegenwoordig op tal van plekken te vinden en bieden aanzienlijk meer veiligheid op de trap en zijn bovendien niet heel duur om te installeren.

Houd de trap onderhoudsarm met een antislip strip

De trap is voor veel mensen niet precies de ruimte in het huis waar de meeste aandacht naar uitgaat wanneer er wordt verhuisd. Toch is het goed om stil te staan bij deze ruimte in het huis, omdat deze nu eenmaal veel gebruikt wordt en ook het onderhoud aan een trap op termijn best duur kan zijn. Bedenk goed wat voor een trap het beste past uitstraling, maar ook qua onderhoud over de jaren. Een vloerbedekking op de trap kan er in het begin mooi uitzien, maar is zeer snel onderhevig aan slijtage en daarnaast bovendien erg besmettelijk voor vlekken. Een strak gelakte houten trap krijg van velen de voorkeur. Om ervoor te zorgen dat je hierop niet snel uitglijdt en de lak ook goed beschermd blijft, is een antislip strip een must.

Tip: antislip trap wit

Een antislip trap tape heeft vele voordelen

Er zitten nog meer voordelen verbonden aan het gebruik van een antislip tape en dat is dat deze zeer voordelig is qua prijs ten opzichte van andere alternatieven. De strips zijn daarnaast zeer eenvoudig zelf op maat te knippen en kun je zelf bepalen of je de strip over de gehele breedte van de trap wil laten lopen of alleen over het middengedeelte. De strips zijn voorzien van een zelfklevende plak rand, die mits op een schone ondergrond bevestigd garant staat voor jarenlang grip en veiligheid op de trap. De rubberen antislip trap tape is daarnaast ook in verschillende kleuren te verkrijgen, zodat je deze af kan stemmen passend bij de kleur van de trap.