Een stofzuiger is een apparaat dat in elk huishouden niet kan ontbreken. Het zorgt ervoor dat je huis schoon is en dat je huis fijn aanvoelt. Toch blijft het voor velen een vervelende taak, die nou eenmaal gedaan moet worden. Dan is het fijn dat deze taak je zo makkelijk mogelijk gemaakt wordt, zodat je snel bezig kan met andere dingen. Speciaal voor deze mensen heeft Dyson de Dyson V11 ontworpen. Dit zijn snoerloze stofzuigers met een krachtige zuigkracht, die elk vuil in een handomdraai opzuigen. Je raakt niet in de knoop en kan overal makkelijk bij. Zo wordt het schoonmaken makkelijker en leuker. Dyson verkoopt verschillende modellen, maar elk model is voorzien van de hoogste zuigkracht en zorg voor optimale zuigkracht, zodat de accu lang mee gaat.

Specificaties van de Dyson V11

De specificaties van de Dyson V11 verschillen per model, maar elk model is voorzien van een innovatief display, waarop je de zuigafstand en de duur van de accu kan bekijken. Een groot voordeel van bijvoorbeeld de Dyson V11 Absolute is dat deze is voorzien van een innovatieve Torque-zuigmond. Deze zuigmond past de zuigkracht aan elke ondergrond aan. Of je nu vloerbedekking in je huis hebt liggen, een houten vloer of tegels. Zo hoef jij niet meer te wisselen tussen de verschillende zuigstanden en wordt stofzuigen heel makkelijk. De Dyson V11 Animal + produceert maximaal 84 decibel geluid en weegt slechts 3,05 kilogram. Ook heeft dit apparaat een accu duur van 60 minuten. Zo kan jij het hele huis schoonmaken zonder moeite.

Makkelijk online bestellen met korting

Het bestellen van de Dyson V11 kost ook weinig moeite en gaat heel makkelijk online. Kijk op Dysonaanbieding.nl voor alle actuele aanbiedingen en kijk of je een van de Dyson V11 modellen met korting kan bestellen. Ga naar de website met de aanbieding, kies je Dyson V11 model en reken af. Vervolgens krijg je binnen een paar werkdagen al je snoerloze stofzuiger in huis. Zo reken je snel af met vuil in huis en wordt stofzuigen niet meer iets om tegenop te zien.