Nordic-servies-eettafel

Wij weten op welke merken jij kunt vertrouwen wanneer je op zoek bent naar het mooiste glaswerk, het puikste servies en het handigste bestek. Op de kwaliteit van de volgende merken kun je hoe dan ook vertrouwen!

Schott Zwiesel

Maak het klinken van glazen en de daarbij horende gezelligheid nog bijzonderder door dat met het Tritan® kristalglas van Schott Zwiesel te doen. Al sinds 1872 maakt dit Duitse merk naam. Nu helemaal dankzij de verhoogde breukbestendigheid van het glas. Het schenken van een whiskey, cocktail, wijn, bier of frisdrank geeft meer glans dankzij de vele uiteenlopende opties die deze fabrikant biedt. Maak bij Woldring kennis met de Duitse topkwaliteit van Schott Zwiesel en maak van dichtbij mee wat genieten is!

Maxwell & Williams

De een houdt meer van kalmte en de ander kan juist zoveel mogelijk kleuren en patronen gebruiken om de keuken en eettafel mee op te fleuren. Gelukkig heeft Maxwell & Williams beide partijen genoeg te bieden! Sterker nog, qua vorm zijn de designs van dit Australische merk ook uniek te noemen. Je eettafel heeft er nog nooit zo mooi uitgezien. Je met liefde bereide maaltijden komen nóg beter tot hun recht wanneer je voor Maxwell & Williams kiest.

Villeroy & Boch

Een culinair samenzijn bestaat vaak uit dineren, natafelen en vervolgens een lekker kopje koffie drinken. Creëer een bijzondere eenheid door bij alledrie deze gangen het bijzondere en veelzijdige servies van Villeroy & Boch ten grondslag te leggen! Ook bestek van dit prestigieuze merk dient zich aan in allerlei verschillende vormen, waarmee je tijdens iedere gelegenheid iets unieks op tafel legt – en zet. Echte levensgenieters en liefhebbers van topdesign weten het allang maar ook jij zult erachter komen; met Villeroy & Boch plaats je een sfeer op tafel die heel je middag en avond tot een succes zullen maken!