Thee dozen

Niet Tefal maar Cookinglife denkt (ook) aan alles! Wanneer je gasten over de vloer hebt, wil je dat het ze aan niets ontbreekt. Door rekening te houden met hun voorkeuren maar ook door je woning leuk in te richten, maak je het ze al heel erg naar de zin. Maar wat moet je dan standaard allemaal in huis hebben wanneer je je bezoekers tevreden wilt stellen? Door onderstaand overzicht in je op te nemen, kom je al een heel eind.

Koffie en thee

Retro is helemaal hip tegenwoordig. Dat merk je bijvoorbeeld wel aan vinyl. Al wat platenspelers decennialang deden was stof vergaren, nu streven de platenkasten van jongeren qua inhoud die van hun ouders ruimschoots voorbij. Ook het bereiden, presenteren en nuttigen van koffie en thee doorgaat zo’n metamorfose. In deze moderne tijden zijn er verschillende percolators verkrijgbaar waarmee je op een ouderwetse manier koffie kunt maken en nuttigen. Bovendien moet de waterkoker in veel gevallen plaatsmaken voor die gouwe ouwe fluitketel. En zodra die klaar is met geluid maken, heb jij voor je gasten toch wel een goed gevulde theedoos beschikbaar?

Koek en taart

Zeker wanneer je iets te vieren hebt, mag je wel flink uitpakken. Een persoonlijke touch is daarbij niet iets dat je uit de weg met gaan. Sterker nog, dit wordt aangemoedigd! Maak de lekkerste koekjes en taarten helemaal zelf om de feestsfeer kracht bij te zetten. Gebruik vervolgens stolpen, etagères en taartplateaus om je persoonlijke creaties hun fifteen minutes of fame mee te geven!

Hoe je het ook aanpakt, geef je gasten het gevoel dat ze belangrijk voor je zijn. Veel succes!