Handdoeken

Handdoeken gaan over het algemeen lang mee. Wel ligt het er dan aan welke handdoeken je koopt en hoe je ermee omgaat als je ze eenmaal hebt. Er zijn een aantal dingen waar je rekening mee kunt houden voor je aankoop.

Het merk

Een merk zegt niet alles, maar wel iets! Als je handdoeken wilt die lang meegaan en een goeie kwaliteit zijn, dan is het wijsheid om voor een goed merk te gaan. Als je twijfelt is het handig als je reviews opzoekt over een merk. Dan weet je gelijk meer!

De dikte

De dikte van handdoeken is heel belangrijk. Dit zegt iets over de kwaliteit, duurzaamheid en het comfort! En natuurlijk wil je een goede balans tussen deze drie. Bij producten online zie je de GSM (Grams per Square Meter) staan. Hoe dikker het katoen, hoe steviger de handdoek. De beste kwaliteit is vaak de hotelkwaliteit. Deze zijn lekker dik en comfortabel!

De kleur

De kleur van je nieuwe handdoeken kan ook lastig zijn. Wat past mooi bij je badkamer? Wat vind je een mooie kleur? Kijk hier goed naar en maak een evenwichtige keuze. Het is een idee om goed naar de productfoto’s te kijken, zodat je de kleur goed kan zien.

Gebruik

Dingen verslijten nou eenmaal als je het gebruikt. En dat is op zich niet erg, mits je ervoor zorgt dat dingen zo lang mogelijk meegaan! Zorg je goed voor je handdoeken, dan kun je hier zomaar 10 jaar of langer plezier van hebben. Was ze niet te hoog, niet met andere kleuren op het begin en zorg dat je ze goed laat drogen.

Welk formaat?

Online kunnen dingen er echt anders uitzien dan in de werkelijkheid. Als je dus foto’s gaat bekijken, vergeet dan zeker niet om de afmeting van de handdoek te checken. De foto kan echt anders lijken! Zo weet je zeker dat je het juiste formaat aanschaft en lang plezier kan hebben van de handdoek.

Bij badgoed.com kun je een kijkje nemen voor kwaliteitshanddoeken. Lekker makkelijk bestellen vanuit je luie stoel! En met deze tips gaat een handdoek bestellen helemaal goed komen.