Bij een verhuizing komt heel wat kijken. Er moet veel georganiseerd worden en daarnaast moet er de nodige arbeid verricht worden. Bij een seniorenverhuizing is er vaak sprake van een verhuizing naar een kleiner onderkomen. Veel van onze klanten gaan van een familiewoning naar een kleiner appartement of aangepaste woning. Hierdoor zul je waarschijnlijk niet al je bezittingen mee kunnen nemen. Een seniorenverhuizing is daarom een speciale situatie. Door ons in te schakelen weet je zeker dat je geholpen wordt door een verhuisbedrijf dat met respect met je spullen omgaat.

Een vriendelijke verhuizer met aandacht voor de klant

Wij weten als geen ander dat een verhuizing de nodige stress op kan leveren. Onze vriendelijke verhuizers zullen daarom alle tijd nemen om de verhuizing rustig door te spreken. Het gaat tenslotte om het transporteren van veel van je dierbare eigendommen. Klanten kunnen bij ons per bezitting aangeven of ze het mee willen verhuizen of niet. Het maakt ons niet uit of het om grote meubels of kleine, kwetsbare spulletjes gaat. Wij zullen er altijd voor zorgen dat je bezittingen onbeschadigd bij je nieuwe woning aankomen.

Van tevoren duidelijkheid over de prijs en de duur van de verhuizing

Wij hebben al heel veel mensen geholpen bij hun verhuizing. Daarom kunnen we een nauwkeurige inschatting maken over de duur van een verhuizing. We zijn dus in staat om van tevoren al een prijsindicatie door te geven. Hierdoor komen onze klanten achteraf nooit voor onverwachte verrassingen te staan. Daarbovenop zijn we een flexibel bedrijf. Dat betekent dat je bij ons op korte termijn de datum van de verhuizing nog aan kunt passen. Wij komen dan graag op een andere dag bij je langs om de verhuizing uit te voeren. Omdat wij in staat zijn om door onze ervaring erg snel en efficiënt te werken, kunnen we ervoor zorgen dat je niet te veel hoeft te betalen.