Eén van de beste specialisten op het gebied van vaste planten, siergrassen, klimplanten en bodembedekkers in Nederland en België is de online webshop Plant & Grow. Een online tuinplantenwebshop die beschikt over een breed assortiment buitenplanten.

Scherpe prijzen en hoogwaardige kwaliteit, staan bij Plant & Grow hoog in het vaandel. Voor elke situatie is een mooi concept in je tuin met de plantconfigurator haalbaar. Ben je een leek op plantengebied? Met de configurator sla je de plank nooit mis. De juiste beplanting voor jou tuin komt rechtstreeks van de kweker. Gezonde planten tegen aantrekkelijke prijzen kunnen online van uit je eigen huis worden besteld. Geen heen en weer geloop in een druk tuincentrum, maar duidelijke afbeeldingen van planten die je kunt aanschaffen.

Voor elke plek de juiste plant

 

Veel mensen die in een tuincentrum rondlopen om planten aan te schaffen, zien prachtige exemplaren die ze direct kopen. Vervolgens gaan ze thuis in de tuin gewoon dood omdat ze op de verkeerde plek staan. Een wat droge plek in de tuin waar niet veel zon komt is bijvoorbeeld ongeschikt voor de zonneminnende soorten beplanting zoals, de Achilleasoorten (duizendblad). Duizendblad bestaat uit een grote familie die allemaal graag in het zonlicht vertoeven. Zet je deze soort in de schaduw dan zal hij na een, misschien nog nét twee seizoenen afsterven.

Dat is dus de fout die veel mensen maken. Zomaar planten kopen omdat ze een mooi uiterlijk hebben. Dat is enorm jammer en daarom is het verstandig om gebruik te maken van een goede online-webshop waar je op je gemak de plantconfigurator kunt gebruiken, om je planten te kiezen. Ook de hoogtes van planten zijn belangrijk. Over het algemeen zet je de wat hoger opgroeiende planten aan de achterzijde van de border en de bodembedekkers vooraan. Zo krijgt iedereen voldoende licht en zicht. Plant & Grow is een professionele tuinplantenhandel die zijn planten rechtstreeks bij de kweker inkoopt. Na de bestelling zal binnen 1 tot 4 werkdagen aan huis worden bezorgd. Er zijn echter ook ruim 1600 afleverpunten waar je de bestelling kunt ophalen. Elke order wordt met de grootste zorg verpakt en verstuurd. Een aangroeigarantie zorgt er voor dat je altijd verzekerd bent van gezonde planten zonder kwaliteitsverlies. Bestellingen vanaf 100,00 euro worden altijd gratis verzonden.