Lekdetectie Den Haag is er voor al uw waterschade. Er is niets hardnekkiger en vervelender dan een lekkage in uw huis. Het vocht zorgt er namelijk voor dat uw muren en/of plafonds worden aangetast. Na een tijdje zal zich nare schimmel gaan vormen. Dit is natuurlijk een gevaarlijke situatie voor uw eigen gezondheid, maar ook voor de gezondheid van uw gezin. Twijfel daarom niet te lang om bij waterschade contact op te nemen met een professional. Lekdetectie Den Haag biedt u een passende oplossing voor het probleem. Lekdetectie wordt steeds vaker en effectiever ingezet om lekkages te repareren.

Lekdetectie Den Haag spoort de bron van uw lekkage op
Het is helaas niet makkelijk om de bron van een lekkage op te sporen. Een specialist op het gebied van lekdetectie heeft hier speciale apparatuur voor in huis. Zo kan er een infraroodcamera ingezet worden om het lek te vinden. Met een infraroodcamera wordt warmte vastgelegd en op die manier kan de loodgieter het warme water terug volgen naar het lek. Ultrasone detectie werkt ook effectief. Er worden dan geluidsgolven ingezet om het lek in de muur op te sporen. Het mooie aan moderne lekdetectie is, dat er niet onnodig meer gesloopt hoeft te worden.

Snel en adequaat handelen bij waterschade
Waterschade kan oplopen tot in de duizenden euro’s. Daarom is het erg belangrijk dat u snel actie onderneemt, op het moment dat u erachter komt dat u een lekkage heeft. Op het moment dat de lekkage zichtbaar voor u wordt, is deze namelijk al een tijdje gaande. Wanneer u een expert inhuurt van lekdetectie Den Haag, zal hij/zij zo spoedig mogelijk de bron van de lekkage opsporen. Wanneer de bron van de lekkage gevonden is, kan er direct een passende oplossing uitgewerkt worden. Vaak maken loodgieters een vrijblijvende offerte voor u op, zodat u niet voor financiële verrassingen komt te staan.