wanddecoratie

De meeste mensen vinden het geweldig om eens in de zoveel tijd hun huis met beide handen aan te pakken. Ze zien het als een heuse sport om echte eyecatchers op de kop te tikken. Deze fantastische accessoires of meubels zullen de monden van jouw visite spontaan doen openvallen: precies het effect wat je wil bereiken met het kopen van nieuwe items voor in huis. Een totaal andere kleur op de muren, of toch een nieuwe loungeset voor in de tuin: de keuze is reuze en je kan je dagen bezig houden met het vinden van die ene perfecte fauteuil. Iets wat veel mensen echter vergeten bij het versieren en decoreren van hun woning, zijn de muren. De muren zijn in bijna elk huishouden wit, en dat is een vrij saaie boel. Het is helemaal niet lastig om inspiratie te vinden om jouw wanden wat op te fleuren. Lees hieronder vijf tips over hoe jij jouw muren kan updaten met fantastische decoratie!

Een foto van het gezin

Niets is mooier om je liefdevolle gezin altijd bij je te hebben. Dat kan natuurlijk niet altijd, omdat iedereen zijn eigen leven heeft. Je kan natuurlijk wel een leuke foto in je portemonnee bij je dragen, maar dat is niet hetzelfde. Een ander alternatief is een geweldige foto van jouw gezin aan de muur. Het staat erg gezellig en knus, en daarnaast kan je er naar kijken als je je kinderen mist wanneer ze op school zitten.

Een kunstzinnig schilderij

Een andere manier om te laten zien dat je gevoel voor stijl hebt en een goede smaak hebt, is door een luxe schilderij op te hangen. Een luxe schilderij kan je woonkamer een stuk minder saai maken. Daarnaast ziet jouw woonkamer er ook een stuk kunstzinniger en modieuzer uit met zo’n gaaf schilderij aan de muur.

Hexagon foto van Modulari

Een hexagon foto van Modulari is bij uitstek de ideale decoratie voor aan de muur. Je kan verschillende foto’s in zo’n hexagon stoppen, zodat je niet slechts 1 foto hoeft uit te kiezen die je vergroot aan de muur hangt. Het staat stijlvol, zo’n geometrisch patroon aan de muur, maar ook knus, omdat er dierbaren van jou op de foto’s staan afgebeeld. Jouw huis voelt warm aan met zo’n zeshoek aan de muur met foto’s van alle mensen die je lief hebt.

Een robuuste wandkast

Een andere manier om je muren op te leuken, is door er een functionele wandkast aan op te hangen. Op deze manier kan jij je boeken heel gemakkelijk kwijt, en hoef je ze niet meer overal te laten slingeren, tot ergernis van alle andere gezinsleden. Met een ruige kast aan de muren kan jij al je rommel voortaan goed opbergen.

Een hangplant

Een nieuwe trend op het gebied van wonen, zijn hangplanten. Het staat gewaagd en ruig, maar ook liefdevol en romantisch. Daarnaast zijn planten goed voor je eigen gezondheid, omdat ze zorgen voor meer zuurstof in huis. Tover jouw huis om tot een waar oerwoud met een paar stoere planten, en je zal merken dat je een stuk lekkerder in je vel zit met zo’n spectaculair interieur.