Loodgieter

Het corona virus heeft geen enkel branche bespaart. Zo ook de loodgietersbranche. Dankzij het corona virus kennen we ons huis veel beter. Doordat we meer tijd in huis brengen, is de druk op onze sanitairsysteem ook enorm snel verandert. Ga maar eens na, je gebruikt veel meer water dan normaal, de cv-ketel moet extra hard werken omdat alle gezinsleden tegelijkertijd thuis zijn en ga zo maar door. Ook verbruik je meer gas, want er wordt de hele dag gekookt en gebakken. Al deze handelingen hebben invloed op jouw sanitairsysteem en je wilt toch niet dat het op dit moment defect wordt. De loodgieter staat ondanks het corona virus klaar om je te helpen.

Hoe komt de loodgieter bij je?

Maak jouw afspraak ruim van tevoren

Het belangrijk dat je jouw afspraak ruim van tevoren maakt. Alle loodgieters werken nu volgens afspraak en proberen zoveel als mogelijk telefonisch assistentie te verlenen. Voor situaties, waarbij zij echt ter plekke moeten zijn, komen zij langs op afspraak. Daarom is het goed dat je een jaarlijkse inspectie laat uitvoeren.

De loodgieter komt volledig gekleed.

Alle loodgieters moeten met een mond- en neusbedekking langs komen. Voor je eigen veiligheid mag je de loodgieter ook vragen om zijn handen en apparaten te ontsmetten. De loodgieter die weigert dit voor je te doen mag je bedanken. Ook als er iemand thuis bij jouw ziek is, kun je beter het afspraak verschuiven. We moeten proberen om elkaar zoveel als mogelijk te beschermen. In deze periode heeft de loodgieter er wel begrip voor als je en afspraakje afzegt. De loodgieter is volledig gekleed en met een gezichtsbedekking indien nodig.

Telefonische hulp

Internet-, telefoon- en videoconnectiviteit zijn onmisbaar geworden en veel bedrijven werken op deze manier. Ook de loodgieters proberen zoveel als mogelijk gebruik te maken van het internet, telefoon en instructiefilmpjes. Onthoud dat je alleen technici en werknemers in jouw huis zou moeten hebben als het absoluut nodig is. Probeer die noodoproep voor loodgieterswerk zo mogelijk te voorkomen. Spoel geen dingen zoals gezichtstissues, desinfectiedoekjes, babydoekjes en tandzijde door, en zorg ervoor dat je een goede zuiger in stand-by heeft.

Loodgieters inspectie is belangrijker dan ooit

Heb je nooit eerder een sanitaire inspectie laten uitvoeren? In deze periode is deze inspectie of onderhoud meer dan ooit belangrijk. Velen dachten dat een regelmatig onderhoud onnodige kosten is en het kan uitgesteld worden. In deze periode zullen de huiseigenaren die dat toen hebben gedaan enorm profiteren. Zij kunnen stressvrij hun dag doorbrengen. Dat wil niet zeggen dat huiseigenaren die nooit een inspectie hebben laten doen afgestraft zullen worden. Bekijk deze website https://www.loodgieterutrecht030.nl/, als jij problemen ervaart met jouw sanitairsysteem en ook hulp nodig hebt van een loodgieter. Op afspraak kan je ook jouw reguliere onderhoud inplannen.

Als laatst

Het is een moeilijke periode en wij moeten er voor elkaar zijn. Neem alle veiligheidsmaatregelen in acht en blijf veilig. Vanuit de zijde van de loodgieter zal er ook alles worden gedaan om de klanten veilig te houden. Door thuis te blijven kun je levens redden.