De Ultimaker S5 is het type 3D printer die het printen gemakkelijker maakt. Dat komt in grote mate door de manier waarop de fabrikant naar de aansturing heeft gekeken. Dat wordt gedaan met een touchscreen. Maar dan wel op een manier die het voor jou als gebruiker een stuk gemakkelijker maakt. Wanneer je snel en gemakkelijk de printer wil laten doen wat voor jou van belang is, dan is het goed om te weten dat je heel gemakkelijk kan zorgen dat dit ook gebeurt. Daarnaast zijn ook andere voordelen van enig belang voor het gemak.

Snel en gemakkelijk wisselen
Ook de manier waarop de Ultimaker S5 zelf in elkaar steekt draagt bij aan het gebruiksgemak. Zo is het heel gemakkelijk gemaakt om de core van de printer te vervangen. Er zijn verschillende varianten. Dit kan je onder andere in staat stellen om op de best mogelijke manier te werken met bepaalde soorten filament. Dit komt de kwaliteit van de items die je maakt natuurlijk ook sterk ten goede. Het is wel heel goed om te weten wat je er allemaal mee kan. Zo kan je alles ook uit deze mogelijkheden halen. Dit is een aantrekkelijk punt.

Altijd op de hoogte
Het werken met de Ultimaker S5 3D printer in combinatie met je computer of smartphone biedt jou het voordeel dat je altijd precies weet hoe de zaken ervoor staan. Zonder dat je naast de printer hoeft te blijven staan. Je kan namelijk zorgen dat je voortdurend op de hoogte wordt gesteld. Stel notificaties in op je computer of via je app. Wanneer er dan iets gedaan moet worden, bijvoorbeeld filament vervangen, dan weet je dat. Is de printer klaar, dan weet je dat ook direct. Dit maakt het alleen maar gemakkelijker om efficiënt met tijd om te gaan.

Voor iedereen te begrijpen
De manier waarop de Ultimaker S5 in elkaar zit, zegt voldoende over de manier waarop de fabrikant graag werkt. Het is namelijk zo dat deze printer direct goed te begrijpen is. Het is niet zo dat je als gebruiker is aparte en lastige trainingen moet volgen. Juist door het simpel te houden is er zoveel mee te bereiken. Het maakt het een stuk gemakkelijker en aantrekkelijker om je werkzaamheden voortaan op deze manier te doen. Je hebt dan meer grip op de zaken en kan maken wat je wil op de manier die jij wil als gebruiker.

Voor meer informatie over prusa i3 en ultimaker 3, bezoek onze website!