SFA is altijd bezig om op een slimme manier verpakkingen te maken van plastic. Dit doet SFA bijvoorbeeld door plastic vermindering. Voor al jouw plastic bakjes, containers of flesjes kun je terecht bij SFA. Bovendien houdt SFA altijd rekening met het milieu door biopolymeren te gebruiken of verpakkingen uit mono-materiaal. Dankzij de moderne bio-chemische inzichten worden er allerlei nieuwe verpakking varianten bedacht. SFA ontwerpt zodat jouw product vaker over de toonbank gaat. Van sealbare verpakkingen tot vooral spuitgietverpakkingen; SFA is van vele markten thuis als het gaat om het ontwerpen van nieuw verpakkingsmateriaal.

Laat verpakkingen op maat maken

Misschien dat je kunststof verpakkingen van een aantal liter nodig hebt, dan is dat goed mogelijk bij SFA. Online op de site van SFA kun je zoeken naar bepaalde standaard verpakkingen of je laat een verpakking op maat fabriceren. Tevens kun je online een offerte aanvragen voor een bepaald idee of een lading verpakkingen. Het design van Mortier catering of Rieber & son is bijvoorbeeld al door SFA ontworpen. Vergroot de verkoopkansen van jouw product aanzienlijk met SFA. Na het surfen op de site kun je niet anders dan enthousiast worden van SFA. De naamsbekendheid van jouw product hangt gedeeltelijk af van het soort verpakking dat je kiest.

Het succes van SFA

Allerlei soorten bakjes, petflessen of plastic toepassingen, daar is SFA verantwoordelijk voor. Als je de SFA-historie kent, dan kun je niet anders dan stellen dat de formule van SFA succesvol is. Tegenwoordig zoeken bedrijven naar duurzame oplossingen en SFA blijft daarin niet achter. Verwacht ook een goede dienstverlening en professionaliteit van SFA. Ook is eigen inbreng altijd mogelijk aangezien SFA vooral in overleg met de klant ontwerpt. Het design van SFA voor jouw product is bijvoorbeeld helemaal gestroomlijnd en goed doordacht qua seal mogelijkheden. Het succes van SFA is gelegen in de innovatieve ideeën.